O nama


SMITH GENERAL TOOLS d.o.o je ekskluzivni zastupnik proizvođača iz Poljske - Klimas Wkret-met Sp. z o.o., zatim brendova Corona, Beast, a 2015. godine smo pokrenuli i prodaju vlastitih brendova vodomaterijala VELOR i NOKKEN.

Firma upošljava mlade, ambiciozne i energične profesionalce, odlučne da svoje znanje i iskustvo primjene u poslovanju, i time unaprijede saradnju sa našim klijentima.

Ideja o evropskoj kvaliteti


Firma SMITH GENERAL TOOLS d.o.o je osnovana 2014. godine, sa idejom da u Bosnu i Hercegovinu donese evropski kvalitet proizvoda, po pristupačnim cijenama, i pruži priliku svojim kupcima veći izbor na tržištu, uz garanciju kvaliteta.

Osnovna djelatnost firme je trgovina u oblasti vijčane robe i opreme za građevinarstvo kao i sanitarija i vodo materijala.

Naša vizija


Naša vizija je postati referntno ime u oblasti distribucije, vijčane robe i robe široke potrošnje iz građevinskog asortimana. Cilj nam je obogatiti BiH tržište većim brojem brendova vrhunskog evropskog kvaliteta, i time našim kupcima omogućiti da dobiju najbolju vrijednosti za svoj novac.

NAŠI PARTNERI I BRENDOVI

UPOZNAJTE BRENDOVE

Klimas Wkręt-met

SMITH General Tools d.o.o. Sarajevo

Contact Info

Igmanska bb, 71320 Vogošća, Sarajevo, BiH

Phone: +387 33 951-350 / Fax: + 387 33 951-375

Cell.: +387 65 827-377

E-mail: info@smith.ba

www.smith.ba